Şeref Arslan Dayanisma komitesinin Basin aciklamasi

16 Ocak 2020 Perşembe günü, saat 12:30’da Başlaması gereken Hamburg Eyalet İş Mahkemesinde Şeref Arslana Karşı Alman Demir Yolları ( DB) başvurduğu temyiz mahkemesi 2 saat gecikme ile 14.30 da başladı.

Mahkeme Başkanı Hakime Dr Skuteris-Witt in gecikmeden dolayı özür ve bu güne kadarki Hukuksal süreci özetlemesi ile başlayan mahkeme, DB yöneticisi Hanımefendinin kabul edilemez önerilerine 5 dakikalık verilen aranın ardından saat 15.10 itibarı ile işverenin Temyiz başvurusunu geri çektiğini Mahkeme heyetine bildirmesi ile son buldu.

Emekçilerin hakları konusunda Siyasal duruş gösteren Dayanışma komitesi üyeleri salonun tamamını doldurarak Şeref Arslanı yalnız bırakmadılar.

Bü gün Şeref Arslanı gerek Mahkeme öncesi ve Mahkeme esnasında yalnız bıkmayan Siz Değerli Basın Emekçilerine Şükran ve Teşekkürü borç biliriz.

Şeref Arslan Dayanışma Komitesi adına
Saygılarımla
Murat Güneş

015233793595
Diese Nachricht kann vertrauliche Informationen enthalten. Sollten Sie nicht der vorgesehene Empfänger sein, so bitten wir um eine kurze Nachricht. Jede unbefugte Weiterleitung oder Fertigung einer Kopie ist unzulässig. Da wir nicht die Echtheit oder Vollständigkeit der in dieser Nachricht enthaltenen Informationen garantieren können, schließen wir die rechtliche Verbindlichkeit der vorstehenden Erklärungen und Äußerungen aus.

*******

Daha önce verilen haber: http://www.aktuelsanat.net/seref-arslan-dayanisma-komitesinin-basin-aciklamasi/

Yazar EB / Aktüel Sanat

EB / Aktüel Sanat